1. juledagens.

Juleformiddagsshopping på Ebay:

Photobucket

Om formiddagen d. 24. sad jeg i min Onepiece hos mine forældre og shoppede lidt på Ebay. Blev vildt inspireret af tre seje damer og det var via deres links at jeg fandt ovenstående lækre statementhalskæder til ingen penge.

Den første der tippede mig om sej halskæde var søde Amalie Ancher. Hun så at jeg søgte H&MxJimmy Choo halskæden på mit FB-site og synes at denne mindede om. Jeg endte med at klikke den hjem til 80kr i alt. KUP! Tak for tip Amalie! Find den seje halskæde her.

Den anden halskæde har været bogmærket i min browser i længere tid. Så den først hos Christina og endte med at klikke den hjem til 60kr inkl alt. Find den her. Årrrh, den er pæn.. :) Tak til Christina for altid at dele sine gode Ebay tips på hendes blog og FB. Lige nu overvejer jeg faktisk at klikke en sej fjernederdel hjem, som hun tippede om for nogen tid siden..

Den sidste der inspirerede mig til at klikke en pæn halskæde hjem var Emma Martiny. Hun har netop modtaget denne seje sag og da jeg så den live, kunne jeg ikke lade være. Endte med at give 150kr inkl alt. Find den her.

Skal selvfølgelig nok vise jer dem alle tre in action, når jeg modtager. To af dem er allerede shipped, så mon ikke jeg har dem mellem jul og nytår?

I dag 2. juledag står den på julefrokost hos svigerfamilien og så er det tilbage på kontoret indtil fredag. Sikken jul!

Næste indlæg

1. juledagens.