Song of the day og de dér retningslinjer:

Dullegrej @ Ezzence:

Photobucket

Ezzence.dk har fødselsdag i dag og har sat mere end 2500 skønhedsprodukter ned med 50%! Lige pt. er 8 timer, 32 minutter og 07 sekunder tilbage af fødselsdagen! :) Der er så mange gode mærker som OPI, PAUL MICTHELL, WELEDA, BALANCE ME, NUXE, JURLIQUE, KORRES, OSMO og YOUNGBLOOD!

Der røg et par gamle kendinge med i indkøbskurven og et par nye til skønhedshylden. Glæder mig især til at prøve Fiberwig mascaraen og Paul Mitchells seal&shine, som er varmebeskyttende ved føntørring og glatning og giver håret shine. Min veninde anbefalede mig den for 100år siden og nu var det på tide at prøve den. De gamle kendinge kan jeg anbefale jer, siger UHM til OPI’s lækre lakker, yndlings lemon shampoo og balsam, Weledas pomegranate håndcreme og BalanceMes vidundermiddel Stellar face balm, som jeg bruger til tørre albuer, rødmen, læber og tørre spots.

Har I købt noget? Del gerne link og anbefaling i kommentarfeltet, måske kan jeg lige nå at shoppe et par nye gode skønhedsprodukter inden rabatten slutter.. ;)

Jeg har shoppet ovenstående og fået det hele for lidt over 500kr. Der er nemlig fri fragt, når man køber for over 500kr! :)  Kig forbi udsalget her.

Næste indlæg

Song of the day og de dér retningslinjer: