Fiveunits SS12:

Formiddagens outfit:

Photobucket

Har sovet 12 timer i træk, er stået op og gået direkte i mit Onepiece, som jeg fik i gave til Onepiece festen på Karel – nu står den på tøjvask, oprydning, rengøring af lejlighed, der i den grad bliver nedprioriteret i hverdagen, hvor vi begge er ude og arbejde og opleve ting 10-12 timer ad gangen. Fandme nederen at have en så lækker lejlighed og så bare aldrig rigtig kunne nyde den – Mon ikke jeg komme til det på et eller andet tidspunkt? Måske når jeg får influenza eller måske endda holder en fridag snart?

I aften har jeg inviteret min kæreste, min veninde Ninja og hendes kæreste til fest på Nouvel. Flotte Krøjby holder nemlig Absolute Vodka modefest i aften og der er fri Absolut Vodka drinks fra 22.30-23.30. Håber vi ses! Det er for alle over 18år! Meld jer til på FB.

Og nej.. Jeg regner ikke med at gå til fest i mit elskede onepiece, selvom det er fristende! Har hele 3 onepiece og vælge imellem – går nærmest ikke i andet, når jeg kommer hjem fra arbejde om aftenen. Min kæreste er vist ved at være pænt træt af onepiece, haha.

Husk at deltage i konkurrencen om 10 par Fiveunits jeans, trækker vinderen på mandag – Læs mere her! ..OG så har jeg luftet mine tanker om jurypriserne til Mintos modeblogpris ind på min FB-side, kig forbi og giv gerne dit besyv med.

Næste indlæg

Fiveunits SS12: