25102011

Yet another H&M collab.. (and I like it):

Photobucket

“The girl with the dragon tatoo” var overskriften til denne H&M kollektion, som kostumedesigneren Trish Summerville har kreeret – and I LIKE IT! I like it a lot! ..Meget bedre end den dér (tudegrimme) tacky H&M-Versace kollektion (..og så siger jeg i øvrigt ikke mere om den kollektion, for det er ikke pænt af mig..:))

DENNE kollektion snakker jeg til gengæld gerne om, for den er lækker og der vil klart være elementer, som jeg kan bruge i min stil. Elsker læderjakker og jeans! Og jeg elsker endnu mere læderbukser og farvepalletten grå, sort, hvid, mørkerød.

H&M skriver selv i pressemeddelelsen:

Kollektionen er inspireret af filmen “mænd, der hader kvinder” og vil bestå af 30 stykker tøj med Salanders mørke, urbane look med læderjakker og bukser, slidte, revne jeans og afslappede hættetrøjer i industrielle nuancer af sort, grå, gråhvid eller mørkerød. Kollektionen lanceres den 14. december i Divided-afdelingerne i omkring 180 H&M-butikker verden over og online.

Sig mig lige – Er jeg den eneste der ser mere frem til denne ukendte Trish Summervilles kollektion her? OG er jeg den eneste der ikke magter Versace? Sig frem, vi må stå sammen! ;)

Næste indlæg

25102011