Workwear? Hot or not?

Kære Emily..

Kære søde Emily Salomon.

Nåm, der i onsdags, da vi havde en aftale og billetter til Yelle koncert i Store Vega ik? Der gik du virkelig glip af noget. Yelle og hendes to bandmedlemmer smadrede Vega og taget lettede seriøst på flere tidspunkter. Vidste slet ikke at fransk powerpop kunne sådan noget. Men det kunne det altså. Wow!

Ligeledes meldte du jo fra til The Blue Van på forbrændingen i Albertslund pga. sygdom. Det var virkelig også en god koncert.

Jeg synes det er synd for dig at du har været syg så længe og jeg synes det er rigtig ærgeligt at vores koncert(er) gik i vasken. Så derfor får du et lille resume af franske Yelle og danske The Blue Van her:

Til Yelle i Vega var der opvarmning kl 21 fra danske battlekat. Det var egentlig helt ok futuristisk Bjørg-agtigt og lød rigtig godt. Til sidst blev det dog lige mærkeligt nok. Noget med at hun stod og skreg hjerteskærende ind i en mikrofon. Underligt, hvis du spørger mig. De så sådan her ud:

Photobucket

Og lød cirka sådan her:

SÅ gik Yelle på, først pakket ind i en dragt, der lignede et træ, derefter i en oneshoulder-dyreprint kjole – Hun dansede røven ud af kjolen, indtil hun skriftede til et slags tight tigerdyrsuit med skulderpuder – Det så sådan her ud:

Photobucket

Og lød cirka sådan her:

Festen fortsatte og folk gik fuldstændig amok. Vi dansede hele aftenen. Wow, hvor var det ærgeligt at jeg ikke stod og dansede med dig..

Photobucket

Det lød cirka sådan her, da vi gik allermest amok:

Torsdag tog jeg S-toget ud til forbrændingen. Her spillede The Blue Van koncert. Forbrændingen er et meget lille spillested og det føles næsten helt som en lille intimkoncert. Drengene i The Blue Van kører totalt rocker/hipster stilen med skinny jeans, læderjakker, spidse boots og langt hår. Lige noget for dig, tror jeg.. :)

Photobucket
Photobucket

Jeg håber vi kan gå til fransk elektropop fest og dansk rock og roll sammen en anden dag, Emily! God bedring, god weekend og kærlighed herfra.

Næste indlæg

Workwear? Hot or not?