Tie dye knit and combat boots!

Giv dine skønhedsprodukter væk til en god sag i dag!

Forleden stødte jeg på projektet By Heart, som indehaverne af skønhedsklinikken Dollface har startet op i samarbejde med Dannerhuset. By Heart er et interesseprojekt, der går ud på at give voldsramte kvinder den luksus i hverdagen, som de desværre ikke får ellers. Indehaverne vil give deres tid og ekspertise gratis videre til disse kvinder og vil i den næste tid bruge deres tid på at forkæle kvinderne i Dannerhuset med gratis skønhedsbehandlinger.

I dag, søndag, holder skønhedsklinikken Dollface (Knabrostræde 8, Købehavn K) derfor ekstraåbent kl fra 15-18. Her kan du komme og aflevere de af dine hår- og skønhedsprodukter, som du kan undvære. Det kan være en shampoo, der er brugt en smule af, en neglelak, du har i overskud eller en bodylotion, du engang har fået og ikke selv får brugt. På denne måde vil dine produkter blive genhuset på Danner og være til glæde for kvinder, der godt kunne have glæde af lidt ekstra hverdagsluksus. Der vil i øvrigt blive budt på et stykke kage til de der kigger forbi med skønhedsprodukter.

Jeg regner med at kigge forbi kl 15, med en kææææmpe pose skønhedsprodukter. Shitttt, jeg har fået mange produkter i min tid som blogger – Drukner jo nærmest i dem! :)

Husk at du kan sprede det gode budskab til alle dine venner/netværk ved at like dette indlæg lige herunder!

[Info hapset fra ELLE og DANNER]

Næste indlæg

Tie dye knit and combat boots!