Coloured denim video, dårlige dage og en bitterfisse..

Copenhagen fashionweek diary vol.3:

Så nåede vi til 3. og sidste omgang billededagbog fra modeugen. Alt i alt var det en rigtig god modeuge. Jeg har efterhånden lært at tage det lidt i mit eget tempo og kun gøre det jeg har lyst til. Når jeg gør det på den måde, så elsker jeg faktisk at deltage modeugen og jeg er rigtig glad for at jeg får lov! Tog godt nok hardcore måden, med shows om dagen og kontoret om aftenen til meget sent – var godt nok træt, da CFW var ovre.. ;)

Herover et billede af min partner in crime under det meste af modeugen, Krøjbys, fine blå Steve Madden (?!) sko. Shiiit, de er endnu flottere i virkeligheden.

Photobucket
Photobucket

Startede 3. dag med pretty crazy kolding designskole show. Herover de to vildeste styles. Hvis nogen turde gå med sådan en tyl/pels-sag IRL, så tror jeg fuldt og fast på at man var et gladere menneske.

Photobucket
Photobucket

Videre i pressebussen til et show på Rådhuset. Havde ikke presseakrediation denne gang, men Krøjby og Wella var så elskværdige at dele et par backstagekort til Rådhusets shows med mig. La Glace gav makroner til folkene i bussen.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Tiden imellem shows går ofte med dette (hvis du er modeblogger, bevares..) 1) CFW-avisen tjekkes ud, mest om man selv er med. 2) Der tages dagens outfit 3) Der tages dagens outfit II 3) Der udfyldes skemaer til streetstylefotograferne.

Photobucket

Ham her havde jeg en aftale med under Haaning & Htoon-showet, hvor han endte med at tage dette seje foto til Politiken. Dygtig!

Photobucket

..Og nu vi er ved Haaning & Htoon showet. Elskede det. Det var virkelig nemt at relatere til tøjet og stylingen. Forelskede mig især i denne draperede nederdel i en virkelig flot grå/pudder kombi. Grå og pudder er virkelig flot sammen.

Photobucket

Funda ude foran den gamle koncertsal efter et show.

Photobucket

Mens vi venter..

Photobucket

Jeg tror Katrine fra Jimi&Dolly tog prisen for modeugens højeste sko. De ser ikke vildt høje ud på de her billeder, men det var seriøst stylter, hun gik på.

Photobucket

Pæn kjole fra R/H. Den vil jeg gerne have.

Næste indlæg

Coloured denim video, dårlige dage og en bitterfisse..