Superheltekappen.

Karen Walker @ Shopbop.

Photobucket
Photobucket

Jeg har været så heldig at få $200 til shopbop.com plus løn for at skrive dette indlæg til jer. Det er Bloggers Delight der har indgået en rigtig god aftale med dem, som vil gavne alle bloggerne tilknyttet vores netværk. Det kan man vist kalde en god deal! ;)

Nå, men pludselig sad jeg jo så med $200 til at shoppe for og det tog mig ikke mange sekunder at blive enig med mig selv om, at jeg da klart manglede et par lækre kvalitetssolbriller. Jeg er ærlig talt pænt træt af mine Rayban Wayfarers og hader sådan nogle nederen H&M solbriller. Min hjerne sagde “Karen Walker” af en eller anden grund.. Måske er det de mange udenlandske blogs, der har overbevist mig om, at jeg ville kunne finde seje solbriller hos KW? Shopbop.com forhandler Karen Walker og det tog ca. 5 min., før jeg havde brugt $200 på et par lækre sunnies derfra. Det er pænt modigt at købe solbriller online, man ved jo aldrig om ens grødhoved og solbrillerne matcher, men da de minder lidt om et par oversized wayfarers, så turde jeg godt. Det har vist sig, at være et rigtig godt køb! Jeg synes de er TOPFEDE og selvom jeg endnu ikke har haft dem på særlig meget (fuck dig, danske sommervejr), så er jeg sikker på at jeg nok skal flashe dem meget resten af året, når solen titter frem.

Hvad siger I til dem?

Rent praktisk kan jeg sige at shopbop.com er en amerikansk webshop, så mange af deres lækre designerbrands er meget billigere end i DK, tilgengæld kan der komme told oveni – Men det problem har shopbop løst ved at lave en told-ordning, som man betaler upfront ved kassen i deres onlineshop. Virkelig godt tænkt af dem! Deres ting er i øvrigt stadig en del billigere end herhjemme! Very nice.

Tjek evt. shopbop.com ud på facebook og twitter og køb Karen Walker solbriller lige her.

[NB – Dette er et sponsoreret indlæg!]

Næste indlæg

Superheltekappen.