Say hello to:

Shoppetip – Underneath.

Min kalender siger lørdag, jeg er STADIG syg og har fuldstændig mistet overblikket over ugens dage og datoer. Jeg er stadig fanget i sofaen, har ikke været ude for en dør i evigheder og min computer står stadig på kontoret (det har den gjort siden fredag i sidste uge). Jeg sidder derfor stadig med min OLD-GAMLE PC uden billeder på, uden billedbehandlingsprogrammer og uden programmer til at lave collager og ændre størrelsen på de billeder, som jeg dog, trods alt, har liggende på mit kamera. Jeg kan ikke engang lave en collage med alle de fine udsalgsting, som jeg synes I skal shoppe.. Øv.. :( Så som I nok kan regne ud er gode råd dyre og jeg har været nødt til virkelig at rode i min indbakke, photobucket og på mit kamera efter nogle billeder, som I måske ikke har fået set. Og GUDSKELOV lå der da et par billeder på mit kamera, alle taget pre-sygdom. AK, gode tider, det var dengang jeg var rask og rørig, haha.. :)

Inden jeg blev syg nåede jeg nemlig at udsalgsshoppe lidt i Fields og jeg gik blandt andet amok i H&Ms undertøjsafdeling. Jeg er en af de der typer, der er skideligeglad med mit undertøj og nægter at give en halv million for det, det er UNDERTØJ, ingen ser det eller jo.. min kæreste gør.. Men altså I ved hvad jeg mener.. ;) (Undskyld, kæreste). Jeg har fundet mig en helt speciel model BH’er i H&M, som sidder perfekt under ALT og som jeg så har i flere af i sort, hvid, rosa, brun og nude – Nærmest tre af hver farve, samme model, samme størrelse. Tager ikke mange chancer med undertøj, når jeg først finder noget godt, noget der bare holder! Sådan tror jeg nu, der er mange der har det?

Nåm, yndlingsBH koster 149kr stykket, lidt dyrt egentlig – så forestil jer min glæde da jeg fandt dem til 50kr stykket! Fik tre for ens pris! Lykke. Derudover købte jeg pæne trusser (og mange af dem) til 20kr stykket. Fyldte altså en pose med undertøj for ca. 250kr. HURRA! Det kan altså betale sig at købe basis på udsalg og i særdeleshed basisundertøj. De havde virkelige mange modeller og udgaver af BH’er sat ned til 30-50kr og det samme med underdele til 10-30kr. Det er sgu da et SU-venligt shoppetip, hva? ;)

Nu går der så lige et halvt år igen, før jeg smider ud og fylder op i undertøjsskuffen – Perfekt timet til næste udsalg.. :)

Næste indlæg

Say hello to: