Forårsnegle - Mint og orange.

På toppen af Tivoli Hotel..

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

I søndags spiste jeg lækker sushi på toppen af Tivoli hotel med mine søster og et par tøser. Jeg fik en rigtig god box med sticks og så 8 stk. af min nye favoritsushi, nemlig deres sparkling tuna. Vi sluttede aftenen af med at dele et par dessertboxe (som jeg i øvrigt har lagt et billede af på FB-siden).. Hurra, hvor var det godt! Jeg vil virkelig anbefale jer alle at besøge Sticks and Sushi på toppen af Tivoli hotel, om ikke andet, bare drikke en cocktail i deres skybar.. Det er altså en oplevelse! Glæder mig til sommeren kommer, prøv lige at forestil jer at sidde på dén tagterasse og drikke lækre drinks?! Jeg er på.

Jeg købte skjorten i Monki forleden – Jeg synes at kraven og den lyserøde nuance var så fin. Derudover så er jeg tydeligvis ved at finde min samling af shorts, nederdele og kjoler frem fra gemmerne – Synes simpelthen at vinteren har været kold helt ind til benet, så jeg lavede en aftale med Kia på 85år om at jeg ikke ville fryse et sekund af denne vinter og har af samme grund været en ægte jeanspige til hverdag i de seneste par måneder, ulempen ved aftalen med Kia på 85år er at Kia på 24år begynder at savne hendes korte shorts, nederdel og kjoler helt vildt, så nu får I helt sikkert ikke andet at se i den næste tid.. Hehe. Det er i øvrigt “William” fra Make Up Store på neglene.

Ellers håber jeg at I alle har haft en god tirsdag? Jeg sidder stadig på arbejdet, der sker så mange spændende ting og sager lige nu, så man har jo næsten ikke lyst til at gå hjem.

Næste indlæg

Forårsnegle - Mint og orange.