Undgå tøjkriser - Min guide til den perfekte garderobe.

Gulgrøn-lig.

Photobucket
Photobucket
PhotobucketPhotobucketPhotobucket

Først og fremmest – TAK for jeres supergode feedback på mit indlæg om den tøjkrise-fri garderobe. Min indbakke er fyldt med takkemails fra en masse af jer – Godt at I kunne bruge det! Det varmer mit hjerte på sådan en kold dag. Det er jo det, det hele handler om, at give jer noget inspiration, som I ikke kan få andre steder og som i rent faktisk kan bruge i praksis.

I går var jeg i biografen med min lillesøster. Vi så Winters Bone, som er god gammeldags amerikansk socialrealisme. Jeg synes filmen var god, min søster fandt den kedelig. Smag og behag.. :) Som I måske nok kan ane var det ret svært lige at fange et godt dagens uden millioner af mennesker i billedet. Kommer aldrig nogensinde til at vende mig til, at stå uden jakke på i KULDEN og posere, mens folk går forbi og ryster på hovedet.. :) Cardiganen er ny og en gave fra Bon’A Parte. Jeg er blevet rigtig glad for den og kan rigtig godt lide den lidt underlige gulgrønne farve. Den kan i øvrigt findes lige HER, hvis nogle er interesserede.

I dag har den stået på møde med de kloge mænd, der står bag annoncenetværket Bloggers Delight. Det er altid fedt at blive inddraget i spændende projekter og jeg glæder mig meget til fremtiden, hvor jeg vil få en interessant rolle i netværket. SPÆNDENDE! Nu sidder jeg på en café på Vesterbro og arbejder og senere står den på rawfood med et par virkelig flotte og sjove piger. Hav en rigtig god dag derude!  

Næste indlæg

Undgå tøjkriser - Min guide til den perfekte garderobe.