Har du tøjkrise pt.? Så læs med her:

Året der gik – Mine outfits part 2.

GODT NYTÅR! SÅ blev det 2011. Har I hovedpine? Det her er et planlagt indlæg som jeg skrev i torsdags, så jeg ligger helt sikkert også med tømmermænd lige nu. Jeg blev enig med mig selv om, at i dag var et godt tidspunkt at udgive det her indlæg på, da der helt sikkert bliver slappet af på sofaen og læst blogs i de små hjem – Så herunder er et par udvalgte outfits fra (ca.) september-december 2010, hvor jeg begyndte at tage dagens billeder på en anderledes måde, nemlig vandret og med flere detaljer og faktisk også fik et nyt kamera. Den sidste halvdel af 2010 var desuden mørk og grå, så mange af billederne er ret mørke.. Øv, det er hårdt at være modeblogger om vinteren.. :)

Photobucket

Kjoler i sidste halvdel af 2010 var af blonder og jersey ofte matchet med striksweatre eller cardigans. Et enkelt partylook har sneget sig ind nederst i midten. Kjolen var en gave fra Message og havde i øvrigt en rigtig fin ryg. Det look kan jeg faktisk rigtig godt lide. Fjerclutchen er fra asos og redder de fleste outfits ved at gøre dem lidt interessante.

Photobucket

Sorte jeans eller pleatherbuksen i sidste del af 2010 blev uden undtagelser brugt med en løs tank eller tee og en blazer/cardigan. Jeg er ret stor fan af anderledes blazerjakker og cardigans med print, så selvom den overordnede styling er ens, så er mine outfits aldrig ens. På den her collage er jeg selv mest glad for det afslappede look nederst til venstre. Det kan bruges til både hverdag og f.eks middagsaftaler, som jeg brugte det til i det her tilfælde.

Photobucket

Jeans i sidste halvdel af 2010 var ofte matchet med strik eller en anderledes blazerjakke. I denne collage er jeg især vild med leo-fuskpelsen sammen med de blå højtaljede jeans, grå uldsweater og grå Nicosko.

Photobucket

Bukser, nederdele og shorts i sidste halvdel af året var ofte matchet med en cardigan eller en skjorte. Jeg er ret glad for alle outfits der involverer mine pleathershorts fra Gina Tricot og har haft dem på virkelig mange gange i 2010.

Igen, så håber jeg at de her collager inspirere nogle af jer til styling af de items I måske allerede har i skabet. Hav ellers en fortsat god 1. januar derude, jeg håber at I havde en fabelagtig aften i går! :) 

Næste indlæg

Har du tøjkrise pt.? Så læs med her: