Perfect shoes - ACNE VEGA.

Julekluns part 2.

Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket
Photobucket

Godaften derude! Sorry at jeg først kigger ind her til aften, men jeg har fået en ny og dyr interesse – Nemlig boligshopping og indretning af mine nye lækre ejerlejlighed. Lige pt. har både min kæreste og jeg taget julefri fra vores jobs, for at forhåbentlig snart at kunne flytte ind i vores lejlighed. I dag er der ikke dén boligshop i forstæderne, som vi ikke har været i og jeg har bl.a. i dag investeret i en ny sofa, lamper, spisebord og et skrivebord. Det er altså en helt vild følelse endelig at eje noget sammen og få et hjem der virker, med materialer der giver god livskvalitet, som f.eks. opvaskemaskine, kæmpe køleskab/fryser og en vaskemaskine/tørretumbler – Haha, jeg er nem at imponere, men har altså også boet i en lillebitte Københavnerlejlighed i de sidste 3 år, så det bliver SKØNT med plads og luksus i hverdagen.

Outfittet er fra 1. juledag, som blev holdt hos mine forældre. Vi spiste og drak til den helt store guldmedalje og jeg havde min nye fine kjole på med draperet rygkig og fine markerede skuldre.  Man tror det ikke, men den er fra H&M og kostede 129kr! K-U-P! Skoene er også af nyere dato, fik dem til Message-event i november. De er fra mærket Rosie og Roses og jeg faktisk ret glad for dem, fordi hælen er formet ret flot og ikke er så høj.

Jeg håber at I alle har haft nogle rare (fashionable) juledage derude – læg gerne link til jeres blogge i kommentarfeltet, hvis I har lagt jeres juleoutfits op. Det vil jeg gerne se! :)

Næste indlæg

Perfect shoes - ACNE VEGA.