By Malene Birger sale.

Et firkantet dagens + sniksnak.

Photobucket

I går nåede jeg desværre ikke at fåtaget et dagens i dagslys, så det eneste jeg har at byde på, er ovenstående udsnit af mit outfit, som bestod af pailletshorts fra Zara og langærmet leobluse fra Next.

Ang. udsalget – Jeg havde en aftale i går, der førte mig til Fisketorvet (hvor jeg desværre ikke havde meget tid til at shoppe) og der var virkelig gode udsalg i de forskellige butikker. Jeg må derud inden nytår UDEN min kæreste, nogle af jer forstår vist hvad jeg mener med det.. ;) Aftenen blev brugt til 26-års fødselsdag på Østerbro, vi kom først hjem kl 4 i nat, så min krop er helt død nu. Det er dog ikke meget afslapning det bliver til, da vi senere skal afhente vores nye sofa og spisebord – DET glæder jeg mig til!

Sidder forresten og arbejder på et par tilbageblik-indlæg (ligesom Iphone-billede indlægget), men sådan nogle indlæg tager jo TUSIND år at lave, især hvis man har billeder liggende på tre (!) forskellige computere.. Hav en fortsat god onsdag, jeg kigger muligvis ind senere, hvis jeg når det.

Næste indlæg

By Malene Birger sale.