HAPPY NEW YEAR (what to wear?)

Året der gik på fierceogfattig.dk #2.

Her er 2. del af “året der gik”. I denne omgang får I marts og april, som har vist sig at være nogle ret tunge måneder. Har virkelig skulle holde mig tilbage for ikke at lave verdens længste indlæg bare om de to måneder og har slettet og slettet lidt mere og slettet lidt igen for at få et indlæg, som ikke var 3 meter langt.. ;) Det er så sjovt at kigge tilbage og jeg sidder bare og smiler over mine indlæg og jeres kommentarer.

Her Året der gik på fierceogfattig.dk i marts og april – Husk I kan klikke på hvert billede for at komme til de(t) pågældende indlæg:

 

Photobucket

I marts måned var jeg på Photoshopkursus og lavede bl.a. denne collage som noget af det første. Stolt var jeg! :)

Photobucket

Jeg købte en længeønsket Blake t-shirt og fik en fin hilsen med fra YHS. God service!

Photobucket

Jeg var til Yvonne Koné lagersalg og købte 2012s mest skambrugte lædertaske, som bare bliver pænere og pænere og blødere og blødere. Årets køb!

Photobucket

Jeg opdagede instagram.. Need I say more? Haha. Total afhængig stadig. Ovenstående collage var min første som jeg viste jer her på bloggen. Det er også mine første 6 billeder taget med instagram. Århh, se hvor lille baby er der, nu er hun et helt år.

Photobucket

Jeg havde et ego-moment af ukendte dimensioner og opfordrede jer til at stalke mig her og der og alle vegne.. :) 

Photobucket

Jeg var til barnedåb i pink bukser. 

Photobucket

Jeg ønskede mig guldsko fra Zara. Fik dem aldrig. Ak og ve.

Photobucket

Jeg efterlyste tøjtips til bryllup hos svigermor og fik over 80 tilkendegivelser fra jer derude. Mega gode tips, som jeg vil kigge tilbage på næste gang jeg skal til bryllup.

Photobucket

Jeg havde en pisse dårlig mandag og eftersøgte gode tips til ikke at være dødtræt kl 17.

Photobucket
Photobucket

Jeg havde gule sko og fin gestuz nederdel på. Det her outfit kunne I virkelig godt lide at dømme udfra de mange kommentarer.

Photobucket

Så kom dagen! Svigermor blev gift og jeg viste jer først detaljerne.. 

Photobucket

..og herefter fik i outfittet og dette meget flotte dagens at se. Det var et godt bryllup og jeg fik fikset tøjkrisen. Ovenstående billeder er i øvrigt et af min kærestes favoritbilleder af mig og han har faktisk fået rammet det ind til vores billedehylder hjemme.. Sødt!

Photobucket

I marts drak jeg latté og spiste kage med Emilie. 

Photobucket

Jeg tog pencilskørt på med converse. Det delte vandene lidt.. :)




Jeg har igennem hele 2012 anbefalet en del film og musik via youtubevideoer. Synes lige jeg ville tage disse fire med. Dem anbefalede jeg i forbindelse med et “funky kvinder på repeat-indlæg”.

Photobucket

Jeg gik også i marts mange lange ture i København.. 

Photobucket

..og havde mega optur over at solen skinnede.. :)

Photobucket

Jeg drømte om mønstrede bukser ala the fashion guitar. Er stadig muggen over ikke at have fået fat i de blomstede fra H&M trend yderst til højre..

Photobucket

I slutningen af marts var jeg til maskeredefest på Tolboden med en hel masse andre bloggere. Det var super sjovt og jeg dansede hele natten med maske på. Se flere billeder her.

Photobucket

I april lavede jeg mit meget populære insta-eat indlæg, hvor viste jer al den mega gode mad/drikke/snacks/kage jeg nu engang indtager på sådan en almindelig måned. Overvejer at lave indlægget et par gange i det nye år også – det var i al fald meget populært og det er jo ikke som om jeg holder mig tilbage på madfronten, vel? :)

Photobucket

Jeg gik i påsken en lang tur på Kongelundsfortet og forevigede det til jer.

Photobucket

Jeg tog jer med ind i mit køkken, hvor jeg bruge dagen på at stege bacon til en familiepåskefrokost. Selvfølgelig havde jeg mønstrede bukser på imens.. ;)

Photobucket

Jeg viste jer en flot electric blue top, som mange af jer var meget begejstrede for.

Photobucket

Jeg blev mobbet af min kæreste, fordi jeg fik farvet bryn – Heldigvis havde jeg jer til at sige “TSKKKK, drengeeeeee”. Tak for det! ;)

Photobucket

Jeg var til lagersalg og fandt disse Opening Ceremony skønheder. Nok årets 2. bedste køb efter Yvonne Koné tasken længere oppe.

Photobucket

Jeg var til familiefødselsdag i forstæderne i flot nederdel. Får helt lyst til at tage den nederdel på i morgen på job. Den er jo sygt pæn!

Photobucket
Photobucket

Var til alletiders Medina koncert med søde piger!

Photobucket

I april gik jeg til Tresemmé event og fik fønnet mit hår til perfektion med søde piger og hund.  

Photobucket

 Jeg flashede glitterstøvler og lange ben i april-solen.

Photobucket

Gennem hele året har dagens været noget af en udfordring med fuldtidsjob. Dette dagens er et god eksempel på et dagens der er taget i det dunkle vejr lige inden mørket falder på (inkl vild blæst!).

Photobucket

Jeg viste jer nye slangskinds/sølvbukser fra Fiveunits på et regnvejrsdag.

Photobucket

Jeg viste jer hvad jeg fik min april måned til at gå med. Et indlæg som der også blev taget godt imod. I kan godt lide at følge med i det helt private, tror jeg.. ;) Kan I huske noget af det her egentlig?

Shit, disse to måneder var også ret begivenhedsrige, hva’? Der sker altså alligevel ret meget på sådan et helt år. Elsker at sidde og kigge mine arkiver igennem. Håber I er friske på et par omgange mere.

Læs i øvrigt “året der gik på fierceogfattig.dk #1” lige her. 

Næste indlæg

HAPPY NEW YEAR (what to wear?)