GOD WEEKEND + partytrack + reminder + link:

Sidst købt og status over klædeskabet:

Photobucket

Jeg prøver at få et overblik over mit klædeskab hver måned omkring den første. Det er lækkert lige at gøre status. Hvad er jeg glad for? Hvad bruger jeg meget? På denne måde kan jeg undgå fejlkøb og fokusere min shopping. I denne omgang er jeg blevet enig med mig selv om..

1) ..at jeg HELT sikkert skal have en Benettonstrik mere i en sjov, men brugbar farve.

2)  ..jeg vil shoppe billige farverige statement halskæder, bruger min Ugabuga sag alt for ofte og det kunne være rart at kunne skifte lidt i farverne. Derfor kastede jeg denne pæne halskæde i kurven i Monkis onlineshop forleden. Den hedder Poppy og koster omkring 100kr.

3) ..jeg skal have en ny sort rullekrave til hverdagene på kontoret. Synes de får mig til at se ældre og seriøs ud på den gode måde. Bare en af de billige herfra.

4) ..jeg vil gerne have overdele med gode detaljer, som nemt kan mikses med jeans og boots uden at jeg bliver hverdagskedelig. Jeg lagde forleden denne i kurven efter at have set den hos søde Anna. Brugte koden 9635 som giver 50% rabat på en valgfri vare i H&Ms onlineshop. Find skjorten med fin rygdetalje her.

5) ..jeg skal lede efter smukke kjoler, har fundet ud af at de er gode at have mange af (og har solgt lidt for meget ud, så har meget lidt kjoler i klædeskabet pt.. Deprimerende faktisk!) – Og jeg er ikke sart, det skal bare være alle slags kjoler. Sorte, farverige, lange, korte. Alle.

6) Jeg skal finde den der Gina Tricot clutch ASAP!

7) ..overvejer at indlede jagten på et par sorte cigaretbukser. Måske skal jeg ind og prøve dem her. Mhhhm, pænt.

8) ..OG ALLERVIGTIGST: Jeg skal købe en ny vinterjakke og det bliver nok den her fra Fjallraven. Har brug for noget varmt. Mhhhm.

Hvad skal I købe i den kommende måned? Har I gjort status? Læg gerne links til jeres kommende shopping. Måske vi kan blive inspireret af hinanden og pludselig mangle ting, vi ikke vidste vi manglede! ;)

Næste indlæg

GOD WEEKEND + partytrack + reminder + link: