Summerboring.

Om at være en god blogger. Altid.

Jeg ved virkelig ikke hvad jeg skal skrive om for tiden? Sådan har det været i en måneds tid snart og det fylder så meget i mit lille hovede. Tænker hele tiden på, at jeg ikke har noget at skrive og at jeg jo burde. Derudover føler jeg ikke at jeg har tid til at blogge og når jeg så beslutter mig for det, så sidder jeg altså virkelig længe og kigger på curseren, før det lykkes mig at lave et ok indlæg til jer – Jeg vil ikke gå på kompromis. Så hellere lade være.

Nåm, det jeg vil sige er egentlig bare, at jeg er inde i en lidt tør blogperiode pt. så måske er mine indlæg ikke så seje eller velskrevede og måske bliver de ikke skudt ud med den hastighed I er vant til. Det skal nok komme tilbage til mig. Jeg LOVER! Jeg håber at I vil være her, når det kører for mig igen. Det er ikke er blogfri dage, jeg har haft flest af i min tid, så er sgu lidt i tvivl.. :)

Overvejer dog at lave et indlæg om mine yndlingsserier og favoritbøger? Bare for at prøve noget andet? Tror måske at det er det der “mode” og lidt mit eget fjæs, der hænger mig lidt ud af halsen.. :) Jeg kunne også skrive et indlæg om de 10 mest spillede sange/albums på min Ipod? Hvilke indlæg vil I gerne se herinde i den næste tid? Tager imod jeres forslag med kyshånd. Sig frem!

Derudover har jeg på det sidste tænkt meget over, hvad jeg synes karakteriserer en god dansk modeblogger og har klart overvejet at dele mine tanker i et indlæg med jer. Det kunne dog være spændende med lidt research fra marken, dvs. jer – Så jeg kunne egentlig godt tænke mig at høre jer, hvad I mener der karakteriserer en god dansk modeblog? Hvilke faktorer gør at du læser en blog igen og igen? Hvilke elementer er vigtige? (f.eks. hvor tit skal bloggen opdateres? kvalitet frem for kvantitet? gennemarbejdet tekst eller små statusopdateringer?) Uh, det glæder jeg mig til at høre jeres syn på!

Hav det dejligt derude!

Næste indlæg

Summerboring.