ITS ALIVE! :)

Mønstermiks på crack. Do we love it?

Efter tip fra pæne og helt utroligt høje Kathrine fandt jeg frem til amerikansk Vogues feature ‘Five Days, Five Looks, One Girl’. Ofte er det Vogues egne fuldstændigt stilmæssige overlegene ansatte, der står frem og viser deres misundelsesværdige klædeskabe frem. Jeg er ret vild med features som Vogues og synes det er en god måde at skabe interessant modelæsestof online – Her kunne de danske modemagasiner klart lære noget.

Den her kvinde hedder Chioma Nnadi og er modeskribent på magasinet. Hun er pissefin. Hendes stil og styling er ret bred, og der er klart noget for enhver smag. Ovenstående outfit faldt jeg straks for, men nu hvor jeg tænker over det, så er det jo fuldstændig hysterisk grimt? Storblomstret maxinederdel, skjorte og armyjakke combined? Måske var det egentlig detaljerne i outfittet jeg faldt for – Den lækre armyjakke med den cremefarvede skjorte, guldaccesories, faverige armbånd og den røde taske. DÉT er gennemført og super cool.

..Men hvad med det skøre mønstermiks? Hate it or love it? Synes altså lige at vi skal få snakket seriøst om det, inden jeg kaster mig ud i det! Haha.

Kom gerne med jeres forslag til, hvad hun i stedet skulle have gjort med outfittet?! Den øverste del af outfittet er jo SÅ god, det samme med den nederste.. Bare ikke sammen, vel?! ;)

[Billeder fra Vogue.com]

Næste indlæg

ITS ALIVE! :)