Et firkantet dagens + sniksnak.

Året der gik – Mine outfits part 1.

Ok, efter flere timers arbejde har jeg nu to indlæg klar med et udvalg af mine favoritlooks i 2010. Jeg har valgt at dele det op i to separate indlæg, da jeg i dette indlæg har valgt at se på januar-september 2010 og i det andet indlæg ser på september-december 2010 – udelukkende fordi jeg begyndte at tage dagens outfit på en anderledes måde (som jeg gør nu) omkring det tidspunkt. Jeg synes at det er meget interessant at se på stylingen af forskellige items, så jeg har delt det lidt op i kategorier også. Jeg har ca. 2000 billeder liggende af dagens outfit fra 2010 – det er en del alligevel.. (Hvem sagde narcissist?) Jeg har derfor udvalgt mine egne favoritter. Ellers kan jeg anbefale jer at trykke på tagget under det her indlæg, der hedder “outfits”, så kommer alle mine outfits frem. Håber I kan lide det! :)

Photobucket

Kjolerne i 2010 var enten maxilængde eller skåret over knæet. Jeg stylede dem ofte med et bælte i taljen og en cardigan eller læderjakke.

Photobucket

Buksedragterne i 2010 bar præg af at jeg var ret glad for to stk. Den prikkede fra topshop og den sorte draperede fra H&M trend er måske to af mine bedste køb i meget lang tid. Til fest har jeg stylet buksedragten med meget høje sko og til hverdag med lave converse.

Photobucket

Nederdelene i 2010 var ofte matchet med løse transparente oversize tanktops og t-shirts. I en periode brugte jeg meget samsøesamsøes tankkjoler under nederdele sammen med en cardigan eller en jakke. Igen brugte jeg meget bælter i taljen og sjove stofposer til at gøre looket mit eget.

Photobucket

Jeans i 2010 brugte jeg ofte i forbindelse med lag-på-lag looks og på jobbet. Et af mine favoritoutfits på jobbet er jeans, højhalset og converse, som ses nederst i venstre hjørne. Mine lapjeans er et af mine bedste jeanskøb, som I kan se bruger jeg dem ofte til forskellige lejligheder f.eks til fin middag med blomstercorsage, draperet cardigan og hæle. 

Photobucket

Sorte jeans og læderlook-buks 2010 blev brugt til rockchic-looks med f.eks en frynsejakke, læderjakke, løs tee og selvfølgelig converse eller grove støvler og ikke mindst de Ray-Bans jeg fik i gave i forsommeren.

Photobucket

Bukser i 2010 var løse og højtaljede. Jeg har aldrig rigtig været en buksepige, nok mest en jeans- og kjolepige, så 2010 var året hvor jeg fik øjnene op for de løse buksers mange stylingmuligheder. Mine H&M fashionagainst aids leo bukser har jeg brugt igen og igen til et afslappet og lækkert hverdagslook. De løse billige haremsbukser fra H&M (de beige) viste sig også at være nemme at style op eller ned alt efter anledning.

Photobucket

Shorts i 2010 var af denim, pailletter, blonder eller pleather. Nogle af mine bedste looks, synes jeg er med mine pleathershorts fra Gina Tricot og mine pailletshorts fra Zara. Elsker anderledes materialer og mine lyse blondeshorts er derfor også en gammel kending efterhånden.

Jeg håber at I kan bruge ovenstående collager til inspiration, når I skal style jeres kjoler, buksedragter, nederdele, jeans, bukser og shorts. Jeg ved at jeg vil bruge de her collager meget i fremtiden. Hvilket look er jeres favorit? Sig frem! (og god dag!).

Næste indlæg

Et firkantet dagens + sniksnak.