#thefiercesneakerchallenge dag 7.

My weekend in FOOD:

Opdateret for nylig27

Hvad jeg har brugt min weekend på? Jeg har spist mad! Udover at indtage store mængder mad i weekenden, så solgte jeg ud til Finderskeepers i lørdags – det gik over alt forventning! Der var så mange og jeg fik næsten solgt rub og stub! Det er virkelig godt for mit sind at der er blevet ryddet godt ud. Er sådan en type, der stresser helt vildt over for mange “ting” i mit liv. Af samme grund, er jeg også en type der smider virkelig meget ud og giver virkelig meget væk. Har slet ikke det der samlergen.. Er faktisk lige modsat. Alt skal ud, især hvis det fylder og mit hjem skal være tight og clean før jeg slapper rigtigt af. Så ja, det er derfor jeg forholdsvis ofte går til tøjsalg. Det er ikke pengene og selve salget, det er mere følelsen af, at komme af med en masse “fyld”. Andre der har det sådan?

Nå, tilbage til maden. Fredag tog jeg på Karma Sushi via Earlybird. Vi fik dejlig sushi, EN god drink og læksi dessert. Tror måske vi ramte en lidt uheldig aften, for selvom maden ikke fejlede noget og selvom tjenerne var søde, når de endelig var hos os – så følte vi os “overset” hele aftenen og det var underligt, for tjenerne virkede ikke vildt travle, de var bare virkelig uopmærksomme. Ærgeligt, selve stedet og maden fejler bestemt ikke noget. Bedre held næste gang, Karma Sushi. Lørdag fejrede jeg vellykket tøjsalg med byens bedste burger på Sokkelund. Øj, den burger er altså bare helt perfekt og fritterne.. UHM. Søndag var jeg inviteret på frokost på Aamanns Etablissement. Fik virkelig god smørrebrød – en med fugl (hønsesalat), en med okse (okseinderlår) og en med laks samt en lille frokostfadøl. Helt perfekt. Kan kun anbefale Aamanns søndagsfrokost.

Denne uge er travlere end travl. Jeg er fuldt booket alle dage efter job med møder og aftaler. Er nemlig gået ind i et spændende projekt efter job. Har ikke tiden, men det er sådan et projekt, jeg ikke kan lade være med at deltage i. Oh well, må sove, når jeg bliver gammel :) Har I haft en god weekend? Hvad har I spist? :)

Næste indlæg

#thefiercesneakerchallenge dag 7.