*Matchymatchy* part 2.

Kia læser #1

P7150037

FØRST OG FREMMEST – En million millard gange tak tak tak for alle jeres rigtig gode og relevante anbefalinger til mit indlæg i slut maj, hvor jeg bad om jeres bedste boganbefalinger. Jeg har læst jeres anbefalinger igennem og har nu en kæmpeliste at tage fat på, mht. til interessant skøntlitteratur – kan næsten ikke vente! I mellemtiden har jeg læst lidt i nogle bøger jeg har haft liggende uafsluttet og det er sgu meget dejligt ligesom endelig at afslutte alle hængepartierne og komme videre. Senest har jeg været i gang med disse tre bøger. To af dem er skønlitteratur og den tredje er en juice”koge”bog (fordi vi er blevet besat af at slowjuice på Frederiksberg C, hehe).

Jens Vilstrup, OPLAND – Det her er en brutal og medrivende historie fra en mørk opvækst med manglende kærlighed og en barndom fyldt med traumatiske oplevelser. Historien er en fortælling om den voksne Niels, der tager “hjem”, da hans meget usympatiske og ubehagelige far (endelig?) dør. Niels bliver ret hurtigt blandet ind i diverse sager med folk fra sin fortid, lige der midt i “Udkantsdanmark” og undervejs kommer vi med ind i Niels flashback, der byder på historier fra en barndom, der ikke har været særlig rar. Romanen er den slags socialrealisme, jeg elsker at læse og den her læste sig selv på virkelig kort tid. Anbefalelsesværdig!

Maria Semple, Hvor blev du af Bernadette? – Jeg er faktisk ikke færdig med den her nu – men det jeg har læst af den, er sindssygt morsomt og intelligent. Jeg er meget underholdt og stimuleret samtidig. Bogen tager udgangspunkt i teenagepigen Bees søgen efter sin mor, der er sporløst forsvundet.. Og selvom dette ikke lyder vildt morsomt med en forsvunden mor – så er det faktisk rigtig sjovt. Anbefalesværdig!

Louisa Lorang, Juice & Co – Sympatiske og dygtige Louisa Lorangs bog om juicer har givet mig god inspiration til anderledes ingredienser og kombinationer til min slowjuicer. Bogen er æstetisk en perle og jeg har næsten lyst til at hive siderne ud af bogen og hænge dem op i rammer. Så smukke er de! Anbefalesværdig!

Ps. Overvejer faktisk, at hive jeres bedste anbefalinger ud fra boganbefalesindlægget her og lave en liste til sommerlæsningen – så kan vi alle få glæde af det! :)

Hvad læser du i denne uge?

Næste indlæg

*Matchymatchy* part 2.