P.Å.S.K.E.S.H.O.P.P.I.N.G 20% OFF:

Outfit @ Papirøen.

P4190789
2014-04-201
P4190793

I går cyklede jeg en tur til papirøen, hvor Copenhagen Streetfood havde “soft-opening”. Jeg tog en masse billeder og som I ved, så er jeg LYKKELIG, så længe der er mad og sol involveret, så skriver jer lige et lille indlæg om Copenhagen Streetfood en af dagene. I går var jo den dejligste dag og det var faktisk min første dag UDEN mit halstørklæde på, meget stort! Jeg luftede to nye forårsting, som har stået/hængt og kigget på mig den sidste tid. Den lyse blotterjakke købte jeg i januar og den har egentlig bare hængt klar i skabet til forårets komme. Den er meget tynd og sart, så jeg har ikke haft mulighed for at tage den på før i går, hvor det så næsten var for varmt. Typisk.. :) På mig havde jeg også mine nye/brugte Jordans. Købte dem på Remisen i sidste weekend. Har læææænge ville have mig et par Jordans og nu stod de lige dér i en sej model, i min størrelse til en god pris. Min søster mente jeg mindede hende om Snebolden i mine Jordans + boyfriendjeans-kombi, mest fordi mine boyfriendjeans og Jordans sammen giver indtrykket af,  jeg har markant kortere ben, end jeg reelt har – “Præcis ligesom Snebolden jo har sygt korte ben i sine baggy jeans og Jordans”, citat min søster.

..Sidder faktisk til påskefrokost hos mine forældre. Der er netop pause i spisningen, tror næste etape bliver ost og snacks.. Uhm! Hav en skøn påskesøndag derude.

Jakke/H&M (lige her). Taske/Gucci. Sneaks/Jordans. Tee/American Apparel. Jeans/Esprit (lige her). Solbriller/Stella McCartney (lige her).

Næste indlæg

P.Å.S.K.E.S.H.O.P.P.I.N.G 20% OFF: