Bikini-sæson, mine køb:

Om halsen.

P4260872

Jeg er blevet ret hooked på at mikse mine simple halskæder for et mere iøjnefaldende smykkelook og har den sidste tid kørt 3 sølvhalskæder i forskellige længder. Og man kan faktisk godt køre looket uden at bruge en millard million på de tynde sølvhalskæder. Alle mine halskæder her koster under 500kr.

Den korteste halskæde med cirklen er en “Karma” halskæde fra Dogeared til 480kr. Jeg kan virkelig godt lide budskabet om karma fra Dogeared: “what goes around, comes around.. wear your necklace as a reminder to keep the circle positive, peacefull and loving.” Find den her.

Den midterste halskæde er fra Asos exclusive-samarbejde mellem dem og Wear That There – et Londonbaseret brand, der håndlaver hvert eneste smykke med små fine budskaber på. På min står der Take me away og den koster 489kr. Find den her.

Hestenskoen med små sten fra Maanesten har jeg haft om halsen i nogen tid – købte den til mig selv, da jeg skulle købe en fødselsdagsgave til min søster :) Den koster kun 200kr og kan findes lige her.

[dette indlæg indeholder affiliatelinks]

Næste indlæg

Bikini-sæson, mine køb: