Italiano style i Berlin.

SILVESTER IN BERLIN! GODT NYTÅR TIL JER ALLE!

OMGEEEEEE, det kan anbefales at skyde året ind på Brandenburger Tor i Berlin med 1,5 mio mennesker. Vi dansede os igennem 3km fest fra kl 22 til 03 og det var en skide sej oplevelse! Herunder lidt billeder af mig, som I aldrig har set før.. Kia 25 år på Brandenburger Tor, fuld i vin, billig champagne og øller og sidst men ikke mindst GLAD – Nytår 2011/2012:

Photobucket

Mig foran sejrssøljen, hvor vi gik ind til festen, da den almindelige indgang blev lukket af politiet pga. for store menneskemængder. Folk gik AMOK i fyrværkeri og kanonslag, det var meget smukt og meget farligt at være på pladsen ved sejrssøjlen, så vi skyndte os ind bag afsprærringerne hvor fyrværkeri ikke var tilladt.

Photobucket

Nytårshovedbeklæsning er åbenbart ikke stort i Berlin? Og alle jeg så og snakkede med hatte/hovedbeklædning var danske?! Folk var meget imponerede over min kærestes flotte Minnie Mouse ører i al fald.. ;)

Photobucket

Kryddersnaps = klamt.

Photobucket

Lys og pariserhjul på Brandenburger Tor.

Photobucket

Der danses.

Photobucket

Der danses med svoger.

Photobucket

Der danses part 2.

Photobucket

Jeg instruerer fulde folk i at tage gode billeder af mig foran hjulet. Gik ikke så godt.. ;)

Photobucket

Brandenburger Tor med scene og lys og musik.

Photobucket

Inden Brandenburger Tor fest, spiste vi italiensk og drak meget rødvin. Jeg var af gode grunde i klædt praktisk tøj, såsom læderbukser, uld, vinterstøvler og pels, så har ikke noget billede af smuk lang nytårskjole og pæn makeup. Håber I kan leve med en lidt alternativ nytårsreportage.. ;) Alt i alt, en vild aften med min kæreste og hans bror og virkelig mange tyskere! Vi dansede os som sagt i gennem 3km fest, haha. En stor succes.

2011 har på mange måder været spændende år for mig. Jeg blev bl.a. boligejer, fuldtidsansat og fyldte 25 år. Hvad mon 2012 vil bringe? Vi får se, men jeg håber I vil blive og læse med i 2012. I er på mange måder det der holder bloggen kørende og bliver ved at motivere mig. Jeg sætter stor pris på jeres loyalitet og støtte til daglig. Det gør jeg altså.

Håber at I alle havde et rigtig godt nytår, var sammen med folk i holder af og at I var glade i går! Det er vigtigst – At man er glad indeni.

Næste indlæg

Italiano style i Berlin.