Tip - FLEXEES + asosrabat.

LAK!

Jeg lavede en videoblog med mine favoritlakker i august. Mange af jer har i gennem tiden efterspurgt et indlæg om mine neglelakker – I videobloggen viste jeg jer kun et par stykker fra min samling. Så her har I et større udsnit af min samling. Lakkerne herunder, er mine favoritter af den ene eller anden grund. Jeg går ikke så meget op i mærker (surprise!), men går meget op i flotte matte farver og kvalitet. Jeg har erfaret at høje priser ikke altid betyder god holdbarhed og omvendt. Da jeg skrifter neglelak flere gange om ugen, er det nu ikke holdbarheden jeg kigger mest efter, men mere om de er gode at påføre og om de kan holde i et par dage med overlak uden at skalle – hader når neglelak skaller efter kort tid! Når jeg køber lak, beslutter jeg mig for en farve jeg mangler, og så prøver jeg at finde den pæneste uanset mærke.

Jeg bruger næsten altid overlak og min favorit i de sidste par år har været ‘Maybelline Salon Manicure’. Det er en overlak, der er drøj i brug og så er prisen god – 59kr (tror jeg nok.)
Photobucket
Photobucket

Chanel lakker – 509 ‘Paradoxal’, 505 ‘Particulére’, 307 ‘Orange fizz’, 18 ‘Rouge noir’. Min erfaring med chanellakker er, at de ikke har den bedste holdbarhed og at man SKAL huske at bruge overlak. Jeg er meget glad for alle fire farver, da de er meget specielle og ikke ligner andet jeg har. I øjeblikket kommer alle fire faktisk på neglene ret ofte. Priserne ligger på 165kr.

Photobucket

Essielakker – ‘Tart deco’, ‘Red nouveau’, ‘Pop art pink’, ‘Greenport’, ‘Mink muffs’, ‘Lilacism’. Jeg har længe været meget glad for Essies lakker, da farverne er fine og kvaliteten god. Oplever dog at børsterne og selve lakken er lidt svær at påføre efter et par gange. Det er som om de klumper lidt?! Essie har dog fået konkurrence fra OPI, som har vist sig at være helt fantastisk at påføre og holder i virkelig lang tid. Priser fra 40kr på Ebay.

Photobucket

Godt og blandet – Hvid lak fra Østrig, Dior ‘219 Nude chic’, MAC ‘Originality’, Mat grå lak fra Sparkle&Fade (Urban Outfitters), Koralfarvet lak fra Sparkle&Fade (Urban Outfitters), Makeupstore ‘Carmen’, OPI ‘Jade is the new black’, GOSH ‘Great green’. Jeg er meget glad ved min nye grønne OPI-lak. Derudover bruger jeg ofte bronzelakken fra MAC og den dybe lilla fra Makeupstore. Dior’s er meget holdbar og jeg bruger den for et naturligt look. Hader nøgne negle.. :)

Photobucket

En god samling billige lakker – Maxfactor 549 ‘Red Passion’, Maxfactor 704 ‘Disco Pink’, E.L.F, H&M ‘Blue my mind’, Guld-grøn-sølvlakker fra TIGER. Den røde fra Maxfactor er den perfekte røde lak. Jeg har brugt den i mange år efterhånden og har ikke fundet en rød farve ligesom den. Den sorte lak fra E.L.F koster måske 15kr, den skal have en god gang overlak, men holder tilgengæld i mange dage uden at skalle. TIGER-lakkerne kostede 10kr – jeg giver neglene 3 lag + overlak, så holder de ligeså fint som andre lakker i min samling. KUP!

Photobucket

Dependlakker – Et udsnit af mine dependlakker, jeg har fået mange af dem af PR-firmaer gennem tiderne og har også købt en del. Har måske dobbelt så mange som vist her. Mine erfaringer med Depend er overvejende gode, men skal man have dem på i lang tid, så er de ikke så gode..

Hvad er jeres favoritmærker og hvorfor? Hvad går I efter når I shopper lak? Let me know!

Næste indlæg

Tip - FLEXEES + asosrabat.